Om oss

Med hjärtat på rätt plats

SPESAB är till för de kunder som söker ett nära samarbete, hög flexibilitet och korta ledtider. Specialdesignat eller standardiserat. Komplext eller enkelt. Som specialsnickeri är vi vana vid att hitta de bästa lösningarna tillsammans med våra samarbetspartners.

Vi ritar och designar med hjälp av avancerad 3D-teknik. Vi använder oss av fotorealistisk rendering för att visualisera kundens önskemål. Vår maskinpark är modern och anpassad för flexibel produktion, vilket gör att vi kan hålla korta leveranstider. Vi kan erbjuda helhetslösningar, från idé till leverans.

Vi är måna om alla våra kunders idéer. Genom åren har vi arbetat med kundorderstyrd tillverkning av inredning för kök, badrum, kontor, butik, sterilmiljö samt bostadsanpassning. Det är här vår styrka ligger; gediget kunnande, modern och flexibel maskinpark samt att kunden alltid är i fokus.

Svartvitt flygfoto på fabriken, fotad med en gammal analog kamera

Anledningar till att välja oss

Fullt beslaget & packat per rum

Våra skåp levereras fullt beslagna. Det innebär att lucka, gångjärn, lådor etc är monterat redan vid leverans. Vi packar också våra leveranser efter rumsmärkning, för att göra det lättare för projektets montörer.

En modernt grått kök med guldiga detaljer

3D-Projektering

Vi erbjuder helhetslösningar, från idé till leverans. Med hjälp av 3D-teknik  designar och visualiserar vi lösningar på våra kunders problem.

Ett mörkgrått kök i ett ljust modernt rum

Flexibilitet

SPESAB är till för de kunder som söker hög flexibilitet. Komplext eller enkelt. Specialdesignat eller standardiserat.  Vi hittar en lösning som passar er som kund.

Ett stort lantligt kök i mörkgröna toner

Snabba leveranser

Vi levererar på 2-4 arbetsveckor från beställning. Direktleveranser av ett lokalt åkeri möjliggör tidsbestämda och säkra transporter.

Ett vitt modernt kök i ett ljust rum