Special

Vi är ett specialsnickeri. Det betyder att vi hjälper er inom ett brett spektrum.

Specialinredning

Med hjälp av 3D-teknik ritar och visualiserar vi inredning efter kundens idé. Vi bistår genom hela processen, för att bästa resultat ska uppnås.

Ett omklädningsrum med vita provhytter

Kontorsinredning

Vi har stor erfarenhet av att tillverka kontorsinredning. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen, oavsett komplexitet. Även här gynnas samarbetet av 3D-teknik.

Ett ljust träfärgat kök i en kontorslokal

Butiksinredning

Genom åren har vi tillverkat butiksinredning som hamnat hos välkända företag, såsom H&M, Lindex, GANT, Mekonomen, J.Lindeberg med flera. Vi projekterar och bistår vår kund genom hela processen.

En ljusgrå hylla mot en grön vägg

Sterilinredning

Sterila miljöer behöver slitstark inredning. Det tar vi hänsyn till i vårt samarbete med er som kund. Vi bistår kring design och materialval, för att inredningen ska uppfylla era krav på både funktionalitet och estetik.

En korridor med vita inbyggda höga skåp

Köksinredning

Fastighetsägare har länge varit viktiga samarbetspartners till oss. Vi är vana vid att tillverka måttanpassad inredning efter kundens behov, vilket ofta är fallet vid renovering av kök och förvaringsutrymmen.  Luckor, lådor, stommar, bänkskivor, vi kan leverera en helhetslösning.

Ett vitt modernt kök

Fordonsinredning

Detaljer till fordonsindustrin har varit ett vanligt inslag i vår produktion. Stora volymer med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet har levererats. Åker du lastbil eller buss kan du mycket väl ha dragit nytta av vår inredning.

Grön skog med solljus silandes mellan träden