top of page
L1350260.jpg

Shakerkök 

Hantverk kombinerat med minimalistisk linjering, eller något helt annat. Du väljer.
Nedan återfinns valmöjligheter för våra shakerkök.

Beskrivning

En traditionell ramlucka i 19mm tjockt material kombinerat med inramning och shakerdetaljer. Vardera lucka sätts ihop varsamt med en hög grad av noggrannhet. Finns både som slät variant samt i askfanér, samt både med modern rak profil och med klassisk hålkärlsprofil. Valmöjligheterna vid shakerkök är många, givetvis gör vi de val som ni önskar för att skapa ert platsbyggda shakerkök.

Kulörguide

Skötselråd

Shakerkök med lucktypen Ramspegel/Ramspegel Rak rengörs med lätt fuktig trasa. Milt rengöringsmedel kan användas, men undvik stålull samt skarpa rengöringsmedel. Eftertorka med enbart fuktad trasa.

Här finner ni några utav våra mest omtyckta shakerkök. Samtliga har något speciellt över sig, med sin egen unika platsbyggda känsla.

Vanliga frågor & svar - Shakerkök

Välkommen att boka ett videomöte alternativt ringa/mejla oss för att få svar på era frågor. De vanligaste frågorna och svaren har vi samlat här nedan.

Finns det shakerluckor med både rak & profilerad ram?

Ja, vår ramspegellucka går att få med både rak profil samt med en mer lantlig profilerad hålkärsram.

Måttanpassar ni era shakerkök?

Kan ni hjälpa till att designa vårt kök?

Vi måttanpassar alltid våra kök för att ni ska hitta den perfekt platsbyggda känslan.

Självklart. Ni är varmt välkomna att höra av er så tar vi fram en CAD-ritning och en visualisering av ert nya shakerkök. Vi har erfarna och duktiga köksritare som alltid vänligt vill hjälpa till!

bottom of page