top of page
261A3670.jpg

Träkök

Nyans, ådring och träslag. Allt går att leka med för att skapa det där perfekt platsbyggda träköket. Vi finns här för att hjälpa till, och här nedan har vi samlat några av de finaste träköken genom åren.

Här finner ni några utav våra mest omtyckta träkök. Samtliga har något speciellt över sig, med sin egen unika platsbyggda känsla.

Träkök

Våra träkök går att få i ett flertal betsade nyanser samt i en rad olika träslag. Valmöjligheterna vid träkök är många, givetvis gör vi de val som ni önskar för att skapa ert platsbyggda shakerkök. För att hitta den riktigt fina känslan av ert träkök erbjuder vi exempelvis trälådor samt fanérade stommar.

Kulörguide

Skötselråd

Träkök med lucktypen Slät+ Ek/Ask/Valnöt rengörs med lätt fuktig trasa. Milt rengöringsmedel kan användas, men undvik stålull samt skarpa rengöringsmedel. Eftertorka med enbart fuktad trasa.

Vanliga frågor & svar - Träkök

Välkommen att boka ett videomöte alternativt ringa'/mejla oss för att få svar på era frågor. De vanligaste frågorna och svaren har vi samlat här nedan.

Finns det träkök i inramade alternativ?

Ja, våra träkök tillverkas helt efter era önskemål. Det är möjligt att välja till inramning både vertikalt och horisontellt om så önskas.

Måttanpassar ni era träkök?

Kan ni hjälpa till att designa vårt kök?

Vi måttanpassar alltid våra kök för att ni ska hitta den perfekt platsbyggda känslan.

Självklart. Ni är varmt välkomna att höra av er så tar vi fram en CAD-ritning och en visualisering av ert nya shakerkök. Vi har erfarna och duktiga köksritare som alltid vänligt vill hjälpa till!

bottom of page