top of page
L1250492.jpg

Förvaring

Förvaring kan vara enkelt, funktionellt och hjälpa dig eller familjen genom er vardag. Den kan också vara något alldeles extra, där ni med fin estetik och egen vision kan skapa er alldeles egna förvaringsoas i ert hem.

Här finner ni några förvaringslösningar som vi fått äran att rita och bygga genom åren. Som ni ser finns det möjlighet att välja mellan ett brett spektra vad gäller form och utförande.

Förvaring

VWalk-in-closet, inbyggda garderober eller fristående förvaringslösningar, vi har koll på det mesta. Kika gärna runt här ovan efter vad ni är ute efter. Valmöjligheterna är många. Våra förvaringslösningar går att få med integrerad belysning, trästruktur invändigt samt med både trådkorgar, klädstänger, hyllplan samt en rad andra alternativ invändigt.

Kulörguide

Skötselråd

För våra förvaringslösningar gäller skötselrådet för respektive vald lucktyp. Se gärna hur vi rekommenderar att ni sköter om de olika alternativen under träkök, shakerkök samt släta kök.

Vanliga frågor & svar - Förvaring

Välkommen att boka ett videomöte alternativt ringa oss för att få svar på era frågor. De vanligaste frågorna och svaren har vi samlat här nedan.

Kan ni tillverka förvaringslösningar efter arkitektritningar?

Ja, vi tillverkar både inredning vi själva har ritat upp i samråd med er som kund samt förvaringslösningar efter arkitektritning.

Måttanpassar ni era förvaringslösningar?

Kan ni hjälpa till att designa vår walk in closet?

Vi måttanpassar alltid våra kök för att ni ska hitta den perfekt platsbyggda känslan. Det finns även ett standardsortiment att välja från när budgeten kräver detta.

Självklart. Ni är varmt välkomna att höra av er så tar vi fram en CAD-ritning och en visualisering av era idéer. Vi har erfarna och duktiga CAD-ritare som alltid vänligt vill hjälpa till!

bottom of page