top of page

Kontakta oss

Finding Inspiration in Every Turn

Huvudkontor & fabrik

​Engelbrektsgatan 40

643 31 Vingåker

Tel. +46 151-51 80 80

info@spesab.se

Showroom Syd

c/o Contura steel AB

Fabriksvägen 39​

375 30 Mörrum

 

Tel. +46 456 48 500

Våra öppettider

Mån-Tors 07.00-16.00

Fre 07.00 - 13:30

Lunch 12.00-12.30

Meet The Team

Vi som jobbar här

john-200 (1)_edited.jpg

John Grufvisare

Order/innesälj

stefan-asberg-400 (1)_edited.jpg

Stefan Åberg

Produktionschef fabrik

smiley

Isabella Axelsson

Order/innesälj

adam-200 (1)_edited.jpg

Adam Grufvisare

Försäljningschef

smiley

Jessica Gustavsson

Order/Innesälj

stefan-200 (1)_edited.jpg

Stefan Berlin

Platschef fabrik

Vår historia

Vi brinner för att vara nära er, ni som läser det här. Vi tycker det är roligt att få delta i den resa som det innebär att skapa och sen få uppleva sin fina inredning komma på plats, ofta i det som ska bli en plats av gemenskap i ert hem, på era arbetsplatser eller varför inte på den plats dit ni tar er för att koppla av. Vi har lyssnat, försökt förstå, för att sedan skapa fin inredning efter era önskemål i lite över 30 år. Tiden går, trender förändras, men med samma grundinställning kring lyhördhet mot er som kund, mot vår allas miljö, samt mot de värderingar vi själva tycker är viktiga, hoppas vi få fortsätta den här resan tillsammans med er.

 

Nu ska vi spola tillbaka bandet till den plats och tid där vår historia började skrivas. Den första snickerimaskinen inhandlades året 1992, och kort därefter skapades den första snickeriinredningen. Redan fem år in i vår historia togs ett stort steg genom flytt till nya fina industrilokaler om 5000 kvm beläget i Vingåker. In till fabriken strömmade flera duktiga och omtyckta medarbetare och ut från fabriken strömmade snickeriinredning till en rad olika användningsområden. Nya maskininvesteringar genomfördes. Under de kommande åren fick vi hjälpa till att skapa fordonsinredning, förvaringsinredning till kontor runtom i landet, men också med inredning till kök & badrum.

 

Vi har tillsammans med er varit i konstant utveckling i långsam men stadig takt. Vårt syfte har blivit tydligare för varje ny erfarenhet som har givits oss. I symbios med er skapar vi inredning som ger er möjlighet att njuta av era gemensamma rum, med gedigen funktion samt utan att tappa fokus på hållbarhet. Vi försöker göra detta utan att driva egna show rooms, vilket enkelt sagt gör att vi kan erbjuda riktigt fina snickerier till ett bra pris.

bottom of page